Sindre V. A.

"Sassi er en lokal stjerne som mange av oss på Trosterud er veldig glad i."

Sindre A. elsker Oslo. Han nevner i fleng ulike lavterskeltilbud som man kan benytte seg av, og skulle ikke ønske han var oppvokst noe annet sted. Han forteller om en trygg og fin oppvekst i Groruddalen, og mener de større mediene burde fokusere mer på alt det fine som skjer der.

Når sola steiker og Sindre våkner på sommeren, gleder han seg til å møte venner og alle andre fine oslofolk som er ute. Enten for å bade, gå tur i marka eller bare nyte utsikten over byen med grønne trær, blå himmel og frisk luft.

Det finnes allikevel noen alvorlige utfordringer i Oslo, det er ikke alltid bare god stemning. Dette prøver han å dekke det på en god måte som journalist i lokalavisa i Groruddalen. Spesielt husker Sindre drapet på Benjamin Hermansen og 22. juli som hendelser som har vært nesten uvirkelig å forholde seg til.

Ifølge Sindre er Oslo Norges mest fremtidsrettede by. Det er en mangfoldig by med flere ulike etniske grupper som bor og lever sammen på en god måte. Sindre mener fremtiden er et mangfoldig samfunn.

Forteller: Sindre V. A.
Intervjuer: Hasnain A.
19.05.23 Bydel Alna

Miniatyrbilde: Ukjent fotograf. Alna 1955. https://oslobilder.no/ARB/AAB-102085?query=alna&count=302&search_context=1&pos=52

Alna
Bolig og lokalmiljø
Mangfold
22. juli 2011