Her kan du kunne lese hvordan vi håndterer personopplysninger, samt få informasjon om dine rettigheter som registrert hos oss. Vi håper du finner det du leter etter her. Du kan selvsagt også kontakte oss, dersom du har spørsmål om vår behandling av dine opplysninger. Vi er opptatt trygghet og gjennomsiktighet på dette området, og vi tar dine henvendelser seriøst!

Vi samler ikke inn personopplysninger uten ditt informerte og eksplisitte samtykke.

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Memoar Oslo, heretter benevnt som Behandlingsansvarlig. Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

Behandlingsansvarlig

  • Navn: Memoar Oslo, organisasjonsnummer 931 084 151
  • Daglig leder: Cathrine Hasselberg
  • Epost: cathrine@memoar.no
  • Adresse: Arnljot Gellines vei 41, 0657 Oslo

Hvorfor behandler vi personopplysninger?

Vi samler inn og behandler personopplysninger for å kunne tilby besøkende på våre nettsider de tjenestene de etterspør.

Abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere på utsendelse av nyhetsbrevet og krysse av for at du aksepterer betingelsene, aksepterer du at Memoar Oslo ved «OSLOOVE - Memoar <osloove@memoar.no>» kontakter deg per epost til epostadressen du har oppgitt i påmeldingsskjemaet. Innholdet i nyhetsbrevene kan være informasjon om intervjuer og om prosjektet.

Hvis du på et senere tidspunkt ønsker å trekke tilbake den gitt aksepten og stoppe henvendelser fra oss, kan du klikke på avmeld-lenken i bunnen av alle meldingene vi sender. Eller du kan kontakte oss per epost til osloove@memoar.no og be om at vi avslutter abonnementet.

Utsendelse av nyhetsbrevet skjer via Google Gmail. Navn og epostadresse på abonnentene lagres i vår Google Workspace-konto.

Ta kontakt-meldinger

Når besøkende fyller ut Ta kontakt-skjemaet og sender det inn, lagres informasjonen gitt inn i skjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å kunne følge opp useriøse meldinger.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på osloove.no kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Informasjonskapsler

Vi benytter informasjonskapsler som er nødvendig for driften av nettstedet vårt. De inkluderer for eksempel informasjonskapsler som er avgjørende for sikkerheten til nettstedet og besøkende. Disse informasjonskapslene vil alltid bli lagt til enheten din. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personopplysninger.