Vil du fortelle om ditt Oslo?
Vårt tredje nyhetsbrev!

Vårt tredje nyhetsbrev!

"Det er jo familien din, det er jo søsknene dine, ikke sant"

Er du klar for en gladnyhet?

Vi har fått inn hele 87 av 400 intervjuer!

Det er så gøy å bli bedre kjent med folka i byen vår, og vi jobber på spreng for å få ut biter av historiene som kommer inn på Instagram, Facebook og nettsiden vår. 

Følg oss gjerne

Vi har også fått inn flere tips om folk som burde intervjues, og det er vi kjempeglade for! Fortsett å sende inn forslag på folk i nabolaget ditt så vi kan få et godt mangfold i intervjuene.

Ellers kan vi meddele at vi drar på konferanse neste uke for å presentere prosjektet i Stockholm. Arrangøren er Oral History In Sweden, og det blir gøy å møte kolleger som holder på med lignende prosjekter andre steder. Vi skal prøve å legge ut flere inspirerende tips i SoMe fremover så du kan se mer av hva som rører seg der ute.

I dette nyhetsbrevet har vi lyst til å løfte frem et av intervjuene vi fikk inn for ikke lenge siden. Det er et intervju som er gjort av en av våre frivillige, Nike, som er masterstudent i kulturhistorie. Hun har snakket med Shireen S. som har palestinsk familie og er urolig for hva fremtiden bringer. Samtidig snakker hun også om identitet og hva det vil si å føle seg både norsk og palestinsk, og hvor hun føler det mest.

På nettsiden vår kan du se et lengre utdrag, og på SoMe kanalene våre kan du se noen kortere klipp fra intervjuet.


Del gjerne, og ta vare på hverandre i byen vår 🙏